布基纳法索驻华代办访问国家留学基金管理委员会

发布时间:2019年03月20日 来源:国家留学网 人气:4547

3月14日,国家留学基金管理委员会王胜刚副秘书长会见了布基纳法索驻华大使馆代办佩雷先生(Issa Joseph Pare)一行。双方就中国政府奖学金资助的布籍学生在华以及未来来华留学等相关议题进行了友好而富有成效的交流。

布基纳法索是西非内陆国。2018年5月26日,我国与该国恢复大使级外交关系。

Wang Shenggang, the Deputy Secretary-General of China Scholarship Council (CSC) met with Issa Joseph Pare, the charged' affaires of Burkina Faso Embassy in Beijing on March 14, 2019. The two sides exchanged opinions on Burkina Faso students’ application to scholarships from the CSC and discussed on previous collaborative relations.

Burkina Faso is a landlocked state in West Africa. China has resumed the diplomatic relations with Burkina Faso at the ambassadorial level on May 26, 2018.

布基纳法索驻华使馆代办访问基金委